Menu

Marš v Bresce

 

MARŠ NA »MARŠ V BRESCE 2018«

Si rad postavljaš nove, nevsakdanje izzive? Se zabavaš in uživaš v dobri družbi? Živiš aktivno življenje in čas rad preživljaš v naravi? Želiš poizkusiti nekaj novega? Potem je to pravi naslov zate: MARŠ NA »MARŠ V BRESCE«!

Že 8. pohod v sklopu festivala Brežice, moje mesto, se bo začel v sredo, 27. 6. 2018 v jutranjih urah iz slovenske prestolnice in končal s slavnostnim prihodom v petek zvečer v mestno jedro na dogajanje festivala Brežice, moje mesto. Pohod bo potekal med 27. 6. – 29. 6, spremljalo pa nas bo tudi spremljevalno vozilo, ki nam bo olajšalo pot z asistenco med hojo, pijačo in jedačo ter morebitno zdravstveno oskrbo.

Zaželeno je, da se marševci skupaj družimo in prehodimo celotno pot, vendar je mogoče sodelovati tudi po etapah. Lahko se nam pridružite za en ali dva dni, odidete prej ali se nam pridružite kasneje..

S tem projektom želimo spodbuditi ljudi k zdravemu in aktivnemu življenjskemu slogu ter ponuditi zabaven način preživljanja časa v stiku z naravo.

Udeležba na pohodu Marš v Bresce je brezplačna.  Za hrano, pijačo in prenočišče bo poskrbljeno.

Prijave so obvezne, zbiramo jih preko emajla: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali tel. št.: (0)5 90 837 94

Mars bresce logotip l

 

 

More in this category: « Summer Jam Škratja čarovnija »
na vrh