Menu

Tudi letos na festival z brezplačnim avtobusom

Tudi letos na festival z brezplačnim avtobusom iz nekaterih slovenskih mest!!

Ljubljana, Grosuplje, Trebnje, Novo mesto, POZOR!!!

Pravočasno rezerviraj svoj sedež in se na najbolj noro zabavo v Brežice pripelji brezplačno!

Brezplačne avtobusne prevoze bo tudi letos zagotovilo podjetje Integral Brebus Brežice d.o.o., za kar se jim zahvaljujemo!

Sedež na brezplačnem avtobusu lahko rezervirate TUKAJ.

Hop On Bus krivulje Small

Preberi več...

BOSONOGI POHOD Z LOJZETOM OGOREVCEM

Lojze Ogorevc, izjemen promotor zdravega načina življenja in vsakodnevni bosonogi pohodnik na »brežiško goro«, se v letošnjem letu pridružuje festivalu Brežice, moje mesto. Kako drugače kot bos J Na zadnji festivalski dan (1. julij) tako vabimo pohodnike od daleč in blizu, da se podajo posebni bosonogi dogodivščini naproti. Pod strokovnim vodstvom Lojzeta Ogorevca se bo namreč prvič v sklopu festivala odvijal bosonogi pohod na Sv. Vid, primeren za vse generacije. Pohod bo potekal počasi, z ustreznimi navodili, blažilnimi pripomočki in veliko dobre volje.  Bosonoga hoja sicer blagodejno deluje pri težavah z glavoboli, glivičnimi vnetji, izravnava držo hrbtenice, dviguje raven imunskega sistema in pripomore k splošno boljšemu počutju. Pohod se bo pričel ob 9. uri na parkirišču za Petrolovim počivališčem na Čatežu (Motel).

IMG 8767 Small

Preberi več...

Modna pista to je prava stvar..

Škrat Gvido je prisluhnil naši dolgoletni želji in pod krošnje parka povabil legendarno skupino Čuki, s katero bomo plesali v sobotnem dopoldnevu, 30. junija 2018, v parku pri Mladinskem centru Brežice.

cuki Small

Preberi več...

Nušin gost N.2

Na oder festivala Brežice, moje mesto prvič po letu 2012 prihaja Zlatko‼️ Nuša Derenda si je namreč na letošnjem BMM odru zaželela pristnega slovenskega rapa, če se bo v njem drznila preizkusiti tudi sama, pa izvemo že 27. junija pred Mestno Hišo Brežice.

zlatko1 Small

Preberi več...