Menu

Kuhna na ulci

kuhna 29517

KUHNA NA ULCI vol.4 najavlja:
ALOHA - kulinarično veseloigro v treh dejanjih. Prvo dejanje bo presenečenje, za katero boste morali večkrat spremljati dogodek ali naš page. Ostali dve dejanji pa bosta izvedeni po že ustaljenem vzorcu pravega dramskega trikotnika : zasnova in zaplet v PETEK s Posavskimi kuharji, ter vrhom in razsnovo v SOBOTO z gostujočimi "šefi". Vsekakor vredno obiska!
Naše letošnje glavno vodilo je : iz Kmetije - na Mizo, ali po kalifornijsko "Farm-to-Table".

Vpisnine ni, snov pa obvladate že od prejšnjih let! Vse kar potrebujete je dobra volja, vortex vibracija in širok nasmeh.
ALOHA!

Dress code : Kalifornija kežjual

Se Zagledamo!

Letos premierno na Kuhni na Ulci: Ošterija Debeluh

Po tem, ko je suvereno pometel z vsemi velikimi facami v kulinariki v Parmi in se vrnil okronan z lovoriko svetovnega prvaka v kuhanju testenin, se Jure Tomič s svojo zmagovalno jedjo predstavlja na Kuhna Na Ulci. Vrhunski slovenski kuhar ter glavni šef družinske restavracije Ošterija Debeluh, ki je tudi član Jeune Restaurateurs d’Europe, je v kuhinji neizprosen - krožniki dovršene perfekcije, ki jih pošilja na mize gostov, so barvna fuzija elementov, vznemirljivih okusov, prežeti s sodobnimi smernicami v kulinariki. Sestavine “lovi” lokalno in izbira iz okoliških kmetij vendar v kulinariki ostaja ultramoderen in inovativen.

Jure Debeluh Brežice bo v soboto s svojim jedilnikom izpovedal svojo parmško izkušnjo, čisto po brežiško, s smislom za tematiko in dogajanje, izvlekel še kakšnega asa iz rokava ter tako zaokrožil sobotno kulinarično druženje.

Pridite pozdravit poletje, Se vidimo!
Sobota / 17:00

++++++++++++++ ENGLISH VERSION +++++++++++++++++++

KUHNA NA ULCI vol.4 presents :
ALOHA - culinary satire in three acts. First act will be a total surprise. You have to look for clues on our page or the event page. Second and third act will proceed as usual, at the same crime scene as previous years. FRIDAY will star Posavje region chefs and SATURDAY will star "visiting" chefs. Both promise rising action, climax and resolution - so make sure you do not miss any part of it.
All you need is ALOHA vibes and you are good to go!

Tagline of this culinary trip is FARM-TO-TABLE, so dress code is accordingly : California Casual
No entrance fee,

See you there!

na vrh