Menu

Marš v Bresce

Si rad postavljaš nove, nevsakdanje izzive? Se zabavaš in uživaš v dobri družbi? Živiš aktivno življenje in čas rad preživljaš v naravi? Želiš poizkusiti nekaj novega? Če se najdeš v tem opisu potem je pravi naslov zate: MARŠ V BRESCE!

Pestremu programu festivala Brežice, moje mesto se tudi letos pridružuje tradicionalni, letos že 6. pohod z imenom MARŠ V BRESCE. Gre za tridnevni pohod od Ljubljane do Brežic, s katerim želimo na aktiven način krepiti lokalno zavest ter nanjo spomniti tudi vse tiste, ki so se na šolanje ali delo odpravili v Ljubljano ter se sedaj želite vrniti v Brežice in na Festivalu srečati vse stare prijatelje.

Pohod traja tri dni – od 28. do 30. junija 2017. S hojo pričnemo v sredo zjutraj z odhodom iz slovenske prestolnice, v petek zvečer pa že zakorakamo v mestno jedro na dogajanje festivala Brežice, moje mesto.

Mars bresce logotip lŽelimo si, da se pohodniki 'marševci' skupaj družimo vse tri dni in prehodimo celotno pot, ker pa nam včasih obveznosti tega ne omogočajo se nam lahko pridružite za en ali dva dni, odidete prej ali se nam pridružite kasneje. Skratka pohod je vsekakor izvedljiv tudi po etapah.

Ves čas pohoda bo z nami spremljevalno vozilo, ki nam bom olajšalo pot z asistenco med hojo, pijačo in jedačo ter morebitno zdravstveno oskrbo. Med hojo se bomo ustavljali na krajših pavzah za osvežitev in okrepitev, zvečer pa si bomo privoščili večerjo za kralje in krepak počitek.

Pohod lahko vsekakor izkoristite kot odličen izlet, medsebojno druženje, športni podvig, vsekakor pa prav osebni izziv, s  katerim sami sebi dokažete, da zmorete in si »privoščite« vstop v poletje na prav poseben način.

Več informacij o samem poteku pohoda bo kmalu znanih na spletni strani (www.marsvbresce.wordpress.com) in Facebook strani festivala Brežice, moje mesto ter projekta Marš v Bresce, zato nam sledite.

Za udeležbo na pohodu MARŠ V BRESCE so obvezne predprijave na e-naslov: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali na telefonski številki: 05 90 837 94 (Martina).

Prijavnica je dostopna na tem naslovu: https://goo.gl/forms/G7OUgpz5vHkbtSSg2

 

More in this category: « Summer Jam Škratja čarovnija »
na vrh