Menu

Summer Jam

Letošnji zaključek festivala Brežice, moje mesto se v novi preobleki seli na najbolj vročo lokacijo poletja. Beach Bar Tochka bo poskrbela, da ne bomo lačni in da pod vročim julijskim soncem žeja ne bo prehuda. Poletna Krka + dobra glasba + GOOD VIBES ONLY!!! Recept za uspeh je zagotovljen.

ZVERINA BAND akustično vas vabi k obisku »Summer Jam« odra, kjer boste prisluhnili starim hitom, nadejate pa se lahko tudi kakšne novosti, ki je čez zimo nastala v zverinskem brlogu.

Prvič pri nas si boste lahko ogledali VODNE IGRE, kjer bodo lokalno čast branile domače ekipe, prekaljeni izzivalci pa naj zaenkrat še ostanejo skrivnost. Verjemite, obeta se vodna borba, kot je še niste videli.

Mantrailing.si pripravlja prav posebno PASJO DOGODIVŠČINO, kjer ne bo manjkalo vode, smeha in ogromno dobre volje. SUP s kužki, igre z žogo, mini pasja olimpijada, itd.

RENY ROCKS (Renata Hrženjak) iz Studio Revital pa vas izziva k udeležbi pri prav posebni vadbi na SUP deskah, kjer boste s posebej izbranimi vajami (sama pravi, da morda sodijo na SUP, morda pa tudi ne) preverili svojo moč in ravnotežje.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

More in this category: « Dan muzeja Marš v Bresce »
na vrh